Verzending

Podhoesjes Verzending, Levering & Verzendkosten

 

Hoe graag we het ook zouden willen, maar wij kunnen niet alle bestellingen zelf leveren. Daarom versturen wij onze bestellingen met PostNL. Al onze bestellingen worden als brievenbuspakketje of via de post verzonden. Dit is handig, want je hoeft in de meeste gevallen niet thuis te zijn.

Coronabeleid

Hoe gaan wij om met de Coronacrisis? Wij verzenden altijd onze bestellingen als brievenbuspakketjes, hierdoor is contact met de bezorger niet nodig. De bezorger kan namelijk het pakketje gewoon in de brievenbus doen. In deze nare situatie is het brievenbuspakketje een makkelijke oplossing om contact met de bezorger te vermijden.

Daarbij is het belangrijk om rekening te houden met vertragingen. Wij blijven volgens onze regel werken, namelijk: voor 15:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. Maar het is niet 100% gegarandeerd dat bestellingen de volgende dag bezorgd worden. PostNL doet zijn best om de bestellingen zo snel mogelijk te leveren, maar het is logisch dat de huidige situatie vertraging kan veroorzaken.

Verzendkosten

Als het bestelbedrag hoger is dan €12,50 is de standaard verzending gratis. Voor bestellingen onder dit bedrag zijn de verzendkosten €1,49. Dit is ongeveer de helft van de totale verzendkosten. Zo splitten we samen de verzendkosten, dit vinden wij wel zo eerlijk.

Als je jouw bestelling liever volgt met Track & Trace dan is dit ook mogelijk. Je kan dan kiezen voor onze Premium verzending. Als het bestelbedrag €20,- of hoger is, dan is dit geheel gratis. Als het bestelbedrag lager dan €20,- is, dan kost het slechts €2,99. Als je voor deze optie kiest dan ontvang je van ons een mail met de Track & Trace code.

Premium verzending is tijdelijk niet beschikbaar!

Levertijd

We vinden het belangrijk dat jij zo snel mogelijk jouw bestelling in huis hebt. Daarom hebben we voor onszelf een regel ingesteld. Als de bestelling voor 15:00 uur geplaatst wordt, dan wordt deze dezelfde dag verzonden. Houd er rekening mee dat er altijd iets kan tegenzitten waardoor de verzending vertraagd wordt.

Vanaf het moment dat de bestelling in handen is van PostNL, hebben wij geen invloed meer op de snelheid van de bestelling. PostNL zegt dat brievenbuspakketjes en post meestal de volgende dag bezorgd worden, maar dit is niet gegarandeerd. Het kan dus ook iets langer duren.

Bezorgdagen

Gepost op: 
Bezorgd op: 
Maandag  Dinsdag 
Dinsdag  Woensdag 
Woensdag  Donderdag 
Donderdag  Vrijdag 
Vrijdag  Zaterdag 
Zaterdag  Dinsdag 
Zondag  Dinsdag

Bron: PostNL