Over ons

Podhoesjes

Apple Airpod Hoesje Zwart met hanger | PodhoesjesPodhoesjes.nl is een jong Nederlands bedrijf gespecialiseerd in beschermhoezen voor Apple Airpods, Samsung Buds en Huawei Freebuds. Draadloze oordoppen zijn, net als smartphones, kostbare aankopen en verdienen dezelfde bescherming als je dierbare telefoon.

Gebruikers van draadloze oordoppen geven aan dat zij vaak erg voorzichtig moeten zijn tijdens het gebruik van de oordopjes. De oplaadcases bekrassen snel als deze bij sleutels of andere scherpe voorwerpen opgeborgen worden. Wij vinden dat hier een oplossing voor nodig is.

Ons doel

Veel mensen weten nog niet van het bestaan van deze hoesjes. Ons eerste doel is om zo veel mogelijk mensen te wijzen op het bestaan van deze hoesjes. Er zijn weinig aanbieders, en als er aanbieders zijn dan hebben deze vaak een klein assortiment met alleen standaard ontwerpen. Wij differentiëren ons hiervan. Wij zijn continue bezig met het vernieuwen van ons aanbod met nieuwe designs.

Zoals in ons assortiment te zien is, ligt onze focus op hoesjes voor Apple AirPods. In de toekomst zal ons aanbod hoesjes voor de Samsung Galaxy Buds en Huawei FreeBuds uitgebreid worden. Zo gaan we niet alleen de standaard siliconen hoesjes aanbieden, maar ook hoesjes met een bijzonder ontwerp.

Hoe bepalen wij onze prijzen?

Het belangrijkste aspect van een winkel, het bedrag van een product. Wij streven ernaar om zo transparant mogelijk te zijn. Daar hoort dus ook de prijsbepaling bij. Zoals elke webshop, worden onze prijzen bepaald door de volgende onderdelen:

De website draaiende houden
De website moet voor iedereen goed en snel bereikbaar zijn. Daarom hebben wij uitvoerig onderzoek gedaan naar de beste hosting. Daar stond snelheid en bereikbaarheid voor onze klanten voorop, maar ondertussen mochten de kosten niet te hoog oplopen. Uiteindelijk hebben we een platform gevonden die aan onze eisen voldoet, en zo werd Podhoesjes eindelijk geboren.

Leuke hoesjes inkopen

Onze inkoop verschilt erg per hoesje. Dit hangt af van het materiaal waar het hoesje uit bestaat. Zo is TPU duurder dan silicoon en hard plastic. De complexiteit van het ontwerp telt ook mee. Hoesjes met veel details kosten meer om te maken en zijn daarom ook duurder om in te kopen.

Zorgen dat jouw pakketje bezorgd wordt

Verzending is één van de lastigste ingrediënten van een webshop. Het lijkt erop dat verzending vaak iets is dat nooit perfect gedaan kan worden. Wij hebben ervoor gekozen om onze bestellingen via PostNL te versturen. In 95% van de gevallen worden deze verstuurd als brievenbuspakketjes, op deze manier besparen we kosten en kunnen we jou scherpere prijzen aanbieden. Naast de verzendkosten van PostNL, komen er ook andere kosten bij kijken. Zo kopen wij zelf de doosjes, stickers, het opvulmateriaal en de persoonlijke kaartjes.

Het is een bewuste keuze geweest om gratis verzending aan te bieden vanaf €12,50. Dit is onze manier om je een klein cadeautje te geven als bedankje. Daarnaast zijn er regelmatig periodes waarin verzending voor elke bestelling gratis is. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Volg ons dan op Instagram & Facebook!