Keuzehulp

Een hoesje uitkiezen kan lastig zijn, vooral als er zoveel keus is. Daarom hebben wij voor jou de keuzehulp gemaakt. Misschien maakt de keuzehulp het iets makkelijker voor je om een hoesje uit te kiezen.

Waar moet je op letten?

Natuurlijk is het uiterlijk van het hoesje het belangrijkste, maar met die keuze kunnen wij je niet helpen. Jij hebt een voorkeur voor een ontwerp, net zoals wij dat hebben. Waar we je wél mee kunnen helpen is het merk en het materiaal. Wij hebben hoesjes voor Apple AirPods, Samsung Galaxy Buds en Huawei FreeBuds. De hoesjes zijn verkrijgbaar in TPU, imitatieleer, polycarbonaat, silicoon en hard plastic.

 

Merk

Welke draadloze oordopjes heb je eigenlijk? De populairste zijn Apple AirPods, Samsung Galaxy Buds en Huawei FreeBuds. In ons assortiment hebben we alleen hoesjes voor deze draadloze oordopjes. Klik op één van de links hieronder om direct alle hoesjes van het desbetreffende model te zien.

Materiaal

TPU (Thermoplastic polyurethane)

AirPods Hoesje TPU Voetbal

Dit materiaal is ideaal voor hoesjes. TPU is een materiaal dat tussen silicoon en hard plastic in zit. Het heeft de beste eigenschappen van beide materialen en dat resulteert in een flexibel, onbreekbaar materiaal. TPU trekt amper stof aan en krast weinig. Al deze eigenschappen samen vormen het perfecte hoesje. Op dit moment hebben we alleen nog TPU hoesjes voor Apple AirPods.

Klik hier voor al onze TPU hoesjes.

Het kan zijn dat TPU je bekend voorkomt. TPU wordt namelijk ook gebruikt voor telefoonhoesjes.

 

Silicoon

De meeste van onze hoesjes zijn gemaakt van silicoon. Dit is het meest gangbare materiaal. Silicoon sluit goed af, is flexibel, ziet er fraai uit en beschermt optimaal. De meeste silicone hoesjes houden je oplaadcase stof- en vuilvrij. Dit kan je altijd checken op de productpagina onder specificaties.

Silicoon is goed te bewerken. Hierdoor hebben wij naast de standaard siliconen hoesjes, ook hele complexe ontwerpen die met andere materialen niet gemaakt kunnen worden. We hebben siliconen hoesjes voor Apple AirPods, Samsung Galaxy Buds en Huawei FreeBuds.

Klik hier voor al onze siliconen hoesjes.

 

Imitatieleer

Voor een iets luxere uitstraling hebben we de hoesjes van imitatieleer. Deze hoesjes zien er mooi uit en stralen luxe uit. De meeste leren hoesjes zijn opberghoesjes. Dit houdt in dat het hoesje gemaakt is om de oplaadcase te bewaren. Om de oplaadcase open te maken moet deze een klein stukje uit het hoesje gehaald worden. Dit gaat overigens heel soepel. Op dit moment hebben we deze hoesjes alleen nog voor Apple AirPods.

Klik hier voor al onze hoesjes van imitatieleer.

 

Apple AirPods Hoesje Marmer Hard Plastic

Hard plastic

Sommige ontwerpen kunnen alleen van hard plastic gemaakt worden. Al onze hard plastic hoesjes hebben een uniek ontwerp. Het materiaal beschermt goed tegen krassen en in de meeste gevallen ook tegen stof en vuil (check dit op de productpagina onder specificaties).

Voor ons is hard plastic een lastig materiaal. Uit ervaring blijkt dat sommige fabrikanten de hoesjes te strak maken. Hierdoor is het bij sommige hoesjes lastig om de oplaadcase eruit te krijgen. Wij testen onze hoesjes nauwkeurig voordat deze in ons assortiment komen, maar het kan altijd gebeuren dat er een strak hoesje tussendoor glipt. Op dit moment hebben we alleen nog hard plastic hoesjes voor Apple AirPods.

Klik hier voor al onze hoesjes van hard plastic.